marți, 7 iunie 2011

MESAJUL MARELUI MAESTRU AL GLEG (RUY ROCHA DE MACEDO)

Stimaţi Fraţi, Cumnate şi Nepoţi/Nepoate,

Ne aflăm în pragul găzduirii a încă unei Reuniuni a Marilor Loji din Regiunea de Centru-Vest din Brazilia. Am avut plăcuta ocazie de a promova a doua ediţie a acestui eveniment în octombrie 2008 în municipiul Caldas Novas, iar acum va avea loc în Goiânia, capitala statului nostru.

În ultimele două luni de zile o adevărată forţă compusă din Masoni şi cumnate a lucrat cu sârguinţă la realizarea programului celei de-a V-a Reuniuni Masonice. Fiecare detaliu a fost studiat cu atenţie dat fiind faptul că pentru noi cel mai important este să oferim nu doar un program plin de conferinţe şi animat de evenimente sociale. Cu siguranţă echipa noastră de organizare a reuşit şi să garanteze siguranţa şi participarea.

Avem suficiente motive pentru a sărbători, dat fiind faptul că vom primi vizitatori din întreaga regiune de centru-vest şi chiar şi din alte state la Reuniunea noastră; sărbătorim 60 de ani de la fondarea Marii Loji Masonice din Statul Goias. Încă un moment special pentru noi toţi, goianezii.

Având deja la activ trei administraţii ale Marii loji goiane - şi pregătindu-ne pentru a patra - încercăm să oferim o continuitate muncii depuse de predecesorii noştri şi să dăruim în totalitate operele fizice care să ofere mai mult confort întregii familii masonice, pe lângă faptul că dăm prioritate sentimentului de unitate. Rezultatul acestei munci îl văd cu încredere şi credibilitate. Marea Lojă Masonică din Statul Goias şi-a câţtigat reputaţia pe scena naţională graţie administraţiei şi organizării sale. Suntem peste 3400 de Masoni activi în 117 Loji răspândite în 75 de municipii goiane. Muncim cu ochii spre viitor, conservând adevărata comoară care este tradiţia noastră.

Sperăm să putem conta pe prezenţa voastră în cadrul Reuniunii şi a aniversării noastre, putând să întărim şi mai mult legăturile de fraternitate ce ne unesc ca adevăraţi Fraţi ce suntem. GLEG vă aşteaptă cu braţele deschise pentru a întâmpina delegaţiile care ne vor vizita şi care, mai mult ca sigur, vor fi plăcut surprinse de tradiţionala ospitalitate a goianezilor.


Ruy Rocha de Macedo
Mare Maestru


  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP